Menu Luk

Dykning eller fotosafari under solen

Denne jul holder vi langt væk fra Danmark. Vi har besluttet os for at tage på en kombineret strand- og dykkerferie. Det bliver super hyggeligt med en uge langt væk hjemmefra. Jeg har allerede været online og bestilt våd dragter, som vi godt kunne få brug for. Vi har allerede fået en padi alle sammen, så vi skulle være klædt på. Jeg kunne godt tænke mig, at vi havde alt med, som vi kunne få brug for også snorkel i forskellige modeller, så det skriver jeg lige til gruppen.

Dykkerferie er frihed under havet

Mens jeg er ved det, så krydser jeg lige af på listen. Nu har vi jo styr på våd dragter og et måske ud for snorkel. Øverst står der dykning og jeg ved godt at jeg sidst på dagen i dag skal checke om vi får en pakke. Jeg har i går bestilt to styk scubapro som en overraskelse til manden og sønnen samt en PADI, hvis der skulle blive brug for det til hans kæreste, som dog ikke kan nå at få kurset inden vi tager af sted.
Det er lige før at jeg tror at man skal brænde for dykning for at blive en del af vores familie og så er en ekstra bonus, når man får scubapro som gave, når man er bestået. Nu har vi alle fået vores bevis og der er ikke blevet sat spørgsmålstegn ved at vi forlagde juleferien til varmere himmelstrøg, så det er vi ret enige om. Og vi glæder os rigtig meget til den kommende ferie langt væk fra Danmark.

En fotosafari giver os fælles fantastiske oplevelser i Afrika

Gad vide om den næste ferie skulle være i forbindelse med min mands hobby. Han går rigtig meget op i jagt, hvor jeg går meget op i fotografering. En dag jeg var på nettet så jeg at det var muligt at tage på jagt Sydafrika. Det så godt med og lige noget som Erik har drømt om. Farmen ligger ude i naturen og tæt på alle dyrene og ville også give mig mulighed for at kunne tage nogle gode billeder.
Han har tidligere været på jagt i lande rundt om i Europa og har sin årlige tur med vennerne, hvor den står på jagt polen. Det er en tur, som han snakker meget om, når han kommer hjem igen for den er helt speciel men involverer ikke mig, så jeg tænker at en jagt Sydafrika kunne være vores fælles jagt oplevelse.

Safari er en ferie oplevelse for livet

Jeg har allerede booket en foreløbig plads til os begge. En plads der også indeholder en fotosafari, som jeg bare er så spændt på. Jeg håber virkelig den bliver så overvældende som jeg kan se online for så er en fotosafari alle pengene værd. En tur som i kraft af kvaliteten af oplevelser er billig. Find flere fede steder at tage på sommerferie her >>
Så har jeg det også godt med at han tager på sin årlige jagt polen og alle de andre former for jagt, som han kan nå. Det er jo hans passion og selvfølgelig skal den udleves. Nu glæder jeg mig bare til at kunne være del af passionen på min måde og få mine helt egne og vores fælles oplevelser. Hvordan turen kommer til at gå, fortæller jeg om i et andet indlæg.