Det Perfekte Forhold: Takeaway, Friaftener og Samtale?

I dag er samfundet fyldt med stressfaktorer og idealer, der helst skal opfyldes hvert og et. Dette stiller krav til både individet og selve parforholdet, da selvrealisering, karriere, livsstil og sundhed alle er blevet vigtige faktorer for at føle sig som en succes. Og ikke nok med at vi kæmper med opfylde disse uskrevne idealer, vi sammenligner os med alle omkring os, både med andre par og enkeltpersoner. Men hvorfor stræbe efter uopnåelige idealer, når det vigtigste er at have det godt med hinanden? Og hvis dette kan hjælpes på vej af en omgang hjemmebragt mad og en friaften, er det værd at huske. Mange parforhold kan i denne stressede hverdag ende som en slags partnerskab i stedet for et forhold baseret på kærlighed. Gøres dette intentionelt er det naturligvis en fin løsning, men sker denne udvikling som resultat af en for travl hverdag, er det en skam, hvis parforholdet dør ud pga. dette. Der er dog måder at komme denne udvikling til livs på, hvis man gør sig lidt overvejelser.

Find Tid – og Giv Jer Tid

I dagligdagen er der flere måder man kan finde lidt ekstra tid til hinanden på. Nogle par laver en ugentlig middagsaften, hvor de sammen laver mad og hygger sig. Men har man travlt med arbejde, kan en sund omgang takeaway hjælpe med at undgå forberedelser og oprydning og i stedet give mulighed for kun at nyde hinanden en hel aften. Da takeaway idag er langt mere end pizza og burgere, kan man nemt finde gode alternativer til hjemmelavet mad. Friske sandwiches, pastaretter, sushi og salater er i dag en vigtig del af takeaway-tilbud både via online bestilling og udbringning eller ved at kigge forbi en sandwichbar på vej hjem fra job. Disse friaftener giver mulighed for ro og for at koble af sammen. Det at finde tid, er dog ikke kun vigtigt som par, det er også vigtigt at finde tid til sig selv i forholdet. Hvilke interesser havde du før parforholdet startede, og har du stadig disse? hvad med vennerne, får du dem set så meget, som du mener du burde? At leve sit sammen og samtidig hver for sig giver mulighed for samtale og nye input i sin hverdag. Hvis man går op og ned af hinanden hver dag, kan det være svært at finde noget at tale om – så rusk op i dig selv, og kom ud og oplev de ting, du satte pris på som single. Og når i så har haft nogle oplevelser hver for sig i løbet af ugen, kan en hurtig gang takeaway fredag i selskab med et glas vin være en fin måde at catche up med hinanden.

Snak Nu Bare

Når parforholdet kører på 3. år hører man tit at det hele kan køre lidt dødt. Sexlivet er blevet en vanesag og samtalerne er blevet en slags intetsigende “vi” frem for “du og jeg”. Det kan derfor være forfriskende med ny inspiration både i samtalerne og for at finde lidenskaben frem i forholdet igen. Mange danskere prøver derfor at finde frem til inspiration online, og her er heldigvis meget hjælp at hente. Det vigtigste er dog at tale sammen om ens lyster, tanker og lidenskab, så man kan finde frem til de ting, der fungerer i forholdet. finder man frem til et fælles udgangspunkt, kan det være spændende og inspirerende at tage et kig på nogle af de mange online sexshops, der findes i dag. Da efterspørgslen i Danmark på dette område er steget, er danske onlineshops blevet mere tilgængelige. Man kan altså som dansker være tryg ved handlen på de danske hjemmesider, der giver både inspiration og forslag til produkter.