Så går turen til Nice i næste uge med billeje Nice

Billeje Nice

Jeg har sammen med min familie besluttet mig for, at vi holder tidlig sommerferie i år. Det er lang tid før vi plejer, men vi har besluttet at vi skal spare nogle penge på vores ferie i år. Måden vi gør det på er ikke at lade være med at tage af sted, eller bare blive hjemme i Danmark. Nej vi har besluttet os for, at vi vil prøve at rejse før skolerne får sommerferie. Fordi vi rejser uden for skolernes ferie, så er alt ting bare meget billigere. Vi har fundet flybilletter der er meget billigere det det vi plejer at give, og billeje Nice var det også muligt at finde til en helt anden pris.

Vi holder normal ferie i de første uger uger af august, og sådan har det været i mange år. Det har været så lidt at vide hvor når man holder ferie, og min arbejdsgiver blev da også meget overraket så jeg kom og blad om ferie så tidlig som i år. Jeg har sammen med min kone lige købt hus, så derfor ved vi godt hvad vores penge skal gå til lige i øjeblikket. Vores oprindelige tanke var derfor, at vi ikke skulle på ferie, at vi ville holde den hjemme i vores egen have.  Vi synes dag alligevel at det ville være for kedeligt hvis vi slet ikke skulle noget, så vi valgte bare at spare lidt på vores ferie, ved at ligge den tidligt.

Jeg havde på forhånd regnet med at vi ville spare noget på vores ferie, men jeg havde da alligevel ikke regnet med at vi ville spare så mange penge som vi kunne. Jeg kan dog huske, at den gang jeg skulle søge efter billeje Nice, der kom det alligevel meget bag på mig hvor billigt det alligevel var. Vi kunne rent faktisk spare noget der ligner 50 % på billeje, og det er altså mange penge. Det samme gjorde sig gældende ved flybillet og hotellet. Det bliver til mange penge, og når vi så snakker 4 personer og så 14 dage,  så bliver det altså til sindssyg mange penge. Jeg har undersøgt hvordan vejret skulle være dernede, og der skulle altså ikke være noget problem i det. Det ser ud til at det bare er et par grader koldere i den her periode, og hvis jeg skal være helt ærligt, så passer det mig fint, for jeg synes det det er lige varmt nok der i august måned. Jeg synes man bliver lidt for doven når det er så varmt, så det passer mig faktisk super godt at det ikke er helt så varmt.

Det eneste vi i familien nu er spændt på er, om det er for tidligt at holde ferie, for der er godt nok længe til juleferien, hvor vi har ferie igen. Det er ikke til at vide, for det er noget vi bare må prøve os frem med. Sådan har vi valgt at holde rigtig spare ferie i år, så må vi se hvad der skal ske næste år.