5 tips til at få et mere elegant hjem og have

Er du interesseret i at få et elegant hjem, som er moderne og inspirerende at befinde sig i, så har jeg skrevet en guide til hvordan du får et flot hjem.

1 – Find en stil som passer til dig

Inden du begynder at overveje om hvad stil dit hjem skal have, så er det vigtigt at du gør op med dig selv hvad du er for en person, og hvad du gerne vil stå for. Er du typen som går efter den klassiske stil, eller er du til det moderne og trendy? Find en stil som passer godt til dig som person, og tænk langsigtet. Moden skifter, og det er ærgeligt at skifte stil hver 2 år. Dit hjem siger utrolig meget om dig som person – hvor mere du er bevidst om hvad du kan lide og hvordan det skal indrettes, desto bedre vil du have det når du befinder dig i dit hjem.

2 – Dansk kvalitets design behøves ikke at være mega dyrt

Der findes mange kendte danske designer mærker indenfor møbler og indretning, og de koster typisk en del. Men der er også mærker som har et enormt godt navn på den internationale scene, men som alligevel har en pris der er til at betale. Et utrolig fedt mærke som til tider kan være overset, er Hay – Et dansk designermøbel firma, som også producerer accesories som puder, mm. Et godt eksempel er deres stole ”About a Chair”, som selvfølgelig koster noget mere end en stol i Ikea, men som stadig er til at betale. De er internationalt anerkendte, og har vundet flotte priser. De kan f.eks. købes her.

3 – Tænk anderledes – det betaler sig.

Der er ingen grund til at indretning behøves at være mega kedeligt. Man kan finde enormt mange spændende og inspirerende produkter, møbler, mm. På nettet. Hvad med f.eks. et Pinocchio tæppe til stuen? http://www.trendbazaar.dk/tilbehor/tapper/hay-pinocchio-tappe-multi-color-o140cm

4 – Designermøbler er også til haven

Havemøbler behøves heller ikke at være trivielle og simple, man kan finde utrolig mange flotte designer havemøbler rundt omkring. Nytter ikke så meget at have en fantastisk have, hvis ens havemøbler er kedelige.

5 – Tænk anderledes

Nogle af de fedeste ting til ens hjem, er ting man pluslig falder over og forelsker sig i. Det kan være en gammel antik reol fra et loppemarked, som man ser potentialet i, og får restaureret. Se mulighederne, hvor ingen andre gør det.