Menu Luk

Hundetilbehør – mængden er eksaleret

Hundetilbehør dækker i dag over meget mere, end det gjorde for fx 10 år siden. Dette skyldes blandt andet, at det fx er blevet trendy at give sin hund tøj på og have en stilren eller spraglet foderskål. I takt med at os mennesker har et stigende ønske om at skille os ud, bliver vores hunde nødt til at følge samme udvikling. De skal gerne være et lige så godt billede af ejeren, som ejeren er af sig selv.

Som sagt er der utroligt meget hundetilbehør nu til dags. Hundetøj, løbegårde, hundehus og hundelemme bare for at nævne noget af det. Hundetøj er de seneste år blevet trendy. Der findes mange forskellige slags tøjdele til hunden. Der er tøj, der blot er til for at pynte, som altså ikke tjener et egentlig formål, og så er der tøj, der er til de kolde dage, hvor hunden måske godt kan bruge lidt ekstra varme. Noget af det mere populære hundetilbehør indenfor pyntetøj er halstørklæder. Halstørklæderne kan fås i rigtig mange modeller. Der er de store, de små, de grønne, de røde, dem med tekst, dem uden og så videre og så videre. Der er simpelthen rig mulighed for at finde et stykke tilbehør her, der passer til lige nøjagtig din hund.

Kigger vi på det lidt mere praktiske hundetilbehør i form af tøj, er dette som regel lavet til vinterbrug. Der er altså tale om vinterfrakker og -jakker. Dette er rigtig godt for din hund i vinterkulden. For bare fordi en hund har pels, er det ikke ensbetydende med, at den ikke kan fryse.

Desuden har man også lavet trøjer til hunde, der har diverse positive effekter. Her er der tale om trøjer, der presser en anelse ind mod hunden, hvilket har vist sig at gøre hunden mere rolig under fx tordenvejr eller under rejse.

Noget hundetilbehør, der også i særdeleshed er kommet frem i nyere tid, er mundhygiejnetilbehør. Disse produkter er meget forskellige, hvilket måske kan skyldes, at det ikke er alle hunde, der er lige glade for at få børstet tænder med en tandbørste. Derfor kan man, udover tandbørster, fx få såkaldte tyggeben, som er et kødben, der er tilsat diverse ting, som gør, at det er meget sundt for blandt andet hundens tænder, kæber og ånde. Af andet hundetilbehør, der er godt for tænderne, kan også tandsprays nævnes. Sprayen indeholder fluor og er meget let at anvende; det er simpelthen bare at sprøjte fluoren direkte på tænderne.

Hvis man kigger på noget endnu mere basalt hundetilbehør, har vi hundekurven. Denne er efterhånden, ligesom alt andet hundetilbehør, kommet i utallige varianter. Nu er det ikke længere bare den helt standardiserede hundekurv, der kunne være lavet af gamle stolehynder. Nej, nu er der nemlig tale om hundekurve, der er dejligt bløde og godt foret, for at hunden skal ligge komfortabelt. Man kan også få såkaldte hundehuler, hundemadrasser og sågar hundesofaer.

Så der skulle altså være rig mulighed for at finde noget hundetilbehør, der er helt perfekt til din hund.