Menu Luk

Udbringning af blomster

Vi har 20 års jubilæum. Ja, der er virkeligt gået 20 år siden, vi startede vores firma op. Det skal fejres. I næste måned. Der skal være en stor reception for vores medarbejdere, vi har et par stykker, som skal fremhæves ved talen, vi skal holde. De skal fremhæves, fordi de har været hos os lige siden starten, og de gør stadigvæk et rigtigt godt stykke arbejde.

Vi skal også have nogle af vores gode og trofaste kunder med til receptionen. Jeg håber, det bliver vellykket for dem også.

Københavns bedste blomsterbutik

Vi har tænkt at sende blomster som en tak-hilsen til de af kunderne, som ikke kommer. Jeg har derfor været i kontakt med en blomsterforretning, som kan sørge for blomsterlevering i København. De kan sagtens klare opgaven. Jeg vil nemlig gerne have, at de leverer blomsterne til alle kunderne den samme dag. Intet problem for dem. Så længe de bare får en liste med navne og adresser i tide, så de kan planlægge ruten, deres personale skal følge.

Lige nu er jeg ved at udarbejde listen til blomsterhandleren. Hun er i øvrigt rigtig sød, hver eneste gang, jeg taler med hende. Vi bruger nemlig tit den forretning, når vi skal bruge blomsterlevering i København. Det skal vi tit. Enten en fødselsdag eller et jubilæum. Indtil videre kun få gange i anledning af en begravelse.

Stå af i Roskilde?

Jeg har spurgt hende, om hun også kan klare blomsterlevering i Roskilde, men det har hun sagt nej til. Det er København, hendes forretning servicerer. Det er forståeligt. Men jeg har tit brug for også at sende blomster til kunder i Roskilde. Så jeg er lidt bekymret ved at bruge en af hendes konkurrenter. Det har hun dog sagt, at jeg ikke skal være. Hun har faktisk givet mig navn og telefonnummeret til en blomsterhandler, hun kender i Roskilde. Har anbefalet, at jeg bruger ham. Så det gør jeg i denne situation med vores eget jubilæum.

Andre artikler