Menu Luk

Styr på køkkenet

Jeg havde længe frygtet, at det ville blive en meget dyr fornøjelse, når jeg skulle købe nyt udstyr til mit ellers dejlige køkken. Jeg blev dog positivt overrasket over, hvor mange penge jeg kunne spare hos Wupti, og jeg endte derfor med at lave en række rigtig gode handler, som jeg ikke har fortrudt et øjeblik.

Køkkenet er det rum i mit hjem, jeg opholder mig mest i. Det er her, jeg nyder at bruge tiden, når jeg kommer hjem efter en lang dag, og det er her, det hele skal kunne foregå hurtigt og nemt, når jeg har en travl morgen, før jeg skal ud af døren. Derfor skal der også være styr på tingene i mit køkken hver dag.

Det er efterhånden en del år siden, jeg sidst købte nyt udstyr til mit køkken. For nogle måneder siden besluttede jeg derfor, i samråd med min bedre halvdel, at der trængte til en del udskiftning. Jeg gik derfor på jagt efter gode tilbud, da vi gerne ville spare flest mulige kroner, men stadig have høj kvalitet. Vi blev fortalt, at man kunne finde en rabatkode til Wupti fra Rabatbanditten, som kunne give betydelige rabatter på produkterne. Det viste sig at holde stik, og det vil jeg komme mere ind på senere.

Kaffemaskine

Kaffe er en fast bestanddel af vores hverdag, og vores gamle kaffemaskine var efterhånden forældet og slidt ned. Vi gik derfor på udkig efter en ny, som kunne lave hurtig og god kaffe til de travle morgenener og de sene eftermiddage. Da vi allerede er udstyret med en espressomaskine og en god stempelkande, var det primært en filtermaskine, vi kiggede efter. Her fandt vi et stort udvalg hos Wupti, hvor vi kunne vælge mellem maskiner i mange prisklasser med forskellige funktioner.

Vi fandt en rigtig god filtermaskine, som kunne brygge kaffen på få minutter, hvilket var vores vigtigste forudsætning. Hos Rabatbanditten fandt jeg en rabatkode til Coop, og kaffemaskinen blev derfor 15 procent billigere end den i forvejen lave pris. Vi slog derfor til med det samme, og i dag drikker vi faktisk kaffe lidt oftere, end det var tilfældet tidligere.

Gryder og pander

Da jeg laver rigtig meget mad, skal jeg selvfølgelig have gode pander og gryder, som giver en god oplevelse i køkkenet. De gamle pander var efterhånden løbet tør for belægning, og vi undersøgte derfor udvalget hos Wupti. Her var der rig mulighed for at gå på opdagelse i de mange varianter, og vi fandt da også to kvalitetspander, som passede til vores induktionskogeplade.

Vi ledte også efter en særligt stor gryde, som kunne rumme en del flere liter end vores nuværende. På den måde kunne vi invitere vores venner og familier til større middagsselskaber uden at løbe ind i problemer med kapaciteten. Vi fandt en rigtig rummelig gryde, som har et fint, elegant udtryk, så det ikke ligner et institutionskøkken. Vi var meget tilfredse med både prisen og den hurtige levering.

Brødrister og køkkenvægt

Vi skulle også have en ny brødrister, da vi var løbet tør for tålmodighed med vores gamle. Vores største ønske var, at den kunne riste brødet regelmæssigt, så det ikke blev brændt i den ene ende. Vi fandt en brødrister, som var en del billigere end på andre sider, og vi fandt endda en rabatkode til Wupti gennem Rabatbanditten, som gav os yderligere procenter. Til sidst fandt vi også en lækker køkkenvægt, som passede ind i vores gammeldags stil i køkkenet.

En god oplevelse

Samlet set var vi meget tilfredse med at handle hos Wupti. Vi blev mødt af en overskuelig side, som gav os et hurtigt overblik over det imponerende udvalg inden for forskellige produktgrupper. Det var også rigtig positivt, at vi kunne finde rabatkoder gennem Rabatbanditten, så priserne blev endnu mere favorable, og vi fik derfor også råd til at købe mere, end vi først havde regnet med.

Der er ingen tvivl om, at vi gerne vil anbefale denne metode til andre. Før i tiden har vi altid handlet vores køkkenudstyr i fysiske butikker, men nu er vi overbeviste om, at vi kan få ligeså god vejledning online. Samtidig er priserne lavere, hvilket er et vigtigt parameter for os.