Menu Luk

Hvilke typer lån findes der?

online lånetyper

Er du på vej ud på lånemarked, kan du måske blive lidt forvirret over de mange typer af lån. Og vi kan vist roligt konkludere, at der bliver ikke færre lånetyper, som årene går. I denne låneguide vil vi kigge nærmere på de mest almindelige og mest populære typer af online lån.

Og vi kan allerede nu afsløre, at banklån ligger langt nede på listen, over danskernes foretrukne lån. Stort set al lånevirksomhed går foregår online, da det er langt nemmere, hurtigere og billigere.

Og nu til de populære online lån

Gratis lån

At det er blevet muligt at låne uden renter og gebyr i 30 dage eller 60 dage, har bestemt ikke gjort online lånene mindre populære. Første lån er gratis for alle nye kunder, som dermed kan låne fra 100 kr. og helt op til 20000 kr. i en måned.

Lån penge gratis og rentefrit er der virkelig mange danskere, der benytter sig af. Rentefrit lån i 30 dage, 60 dage og helt op til 12 måneder har for alvor givet bankerne kamp til stregen. Det, man kan tænke, er jo også, at hvorfor kan de fysiske banker ikke tilbyde lån rentefrit i 30 dage eksempelvis?

Små lån uden renter og gebyr er den perfekte måde at prøve disse online hurtig af lån af på. Altså hvis ikke man har prøvet at optage et gratis kviklån før, så er det jo fedt, at man nu kan gøre det gratis og uden renter. Ønsker du første lån gratis, kan vi anbefale at låne penge gratis hos enten SMART-LÅN.DK eller LÅN-GRATIS.DK.

Smart-lån.dk og Lån-gratis.dk er to af Danmarks største online låneportaler, som sammenligner de mange gratis lån. Du finder simpelthen en oversigt samt en liste over alle udbydere af de rentefrie lån, der findes i Danmark.

SMS lån

Der er ingen tvivl om, at SMS lån for alvor satte online lånene på landkortet så at sige. Lån via SMS var den første reelle måde at låne penge hurtigt på uden om banken. Det, man gjorde, var, at man sendte en SMS til et nummer og fik instrukser tilbage.

Efter at have sendt en række SMS’er frem og tilbage, kunne man blive godkendt til SMS lånet. SMS lån udbetaling med det samme blev et kæmpe hit, og de nye SMS lån fik navnet mobillån. Da flere og flere danskere fik smartphones, blev SMS lån hurtig udbetaling altså ændret til mobillån og lån uden kreditvurdering.

I dag foregår lånet ikke længere via SMS, men blot ved en simpel låneansøgning foretaget fra långiverens hjemmeside. Dengang tog det vel i omegnen af 2-3 timer at blive godkendt til et SMS lån. I dag tager de nye SMS lån 2-3 minutter at blive godkendt til, så der er sket noget! Du finder en komplet oversigt over SMS lån på LÅNE-PENGE.NU som er en stor dansk online låneportal.

Forbrugslån

Forbrugslån kender vi vist alle, da bankerne har tilbudt denne type lån i årevis. Forskellen på online forbrugslån og de forbrugslån, vi kender fra bankerne er dog store og mange. For det første findes de billige forbrugslån kun online og tilbydes ikke af bankerne.

For det andet kan du kun få forbrugslån uden sikkerhed og kreditvurdering på nettet og ikke i bankerne. Bankerne vil kræve sikkerhed for forbrugslånet, men det kræver de online lånefirmaer ikke. Du kan endda optage forbrugslån uden lønseddel og uden indkomst – så lån selv om du er på kontanthjælp eller dagpenge!

Optager du forbrugslån online, får du udbetaling med det samme. Efter at have brugt et par minutter på at udfylde den online låneansøgning, skal du vente 10-20 sekunder på svar. Kommer svaret positivt retur, skal du blot venter maks 45 minutter på udbetaling af forbrugslånet. I banken skal du måske vente 1-3 uger alt i alt, før lånet måske bliver udbetalt.

Se forbrugslån oversigt på FORBRUGSLÅN-BILLIGE.DK over de bedste danske forbrugslån. Her finder du også forbrugslån beregner samt renten på lånene i en overskuelig liste.

Weekend lån

Sidst, men ikke mindst, har det nyeste tiltag i form af weekend lån, for alvor givet online lånene vind i sejlene. Lån udbetaling weekend betyder reelt, at du kan låne penge og få dem udbetalt døgnet rundt, 24/7. 24 timer i døgnet, ugen rundt, herunder i weekenden og på helligdage kan du få udbetaling af lån.

Lån penge i weekenden er der rigtig mange, der benytter sig af. For der er da ikke noget værre end at stå og mangle en lørdag eller en søndag. Lån penge om lørdagen eller optag kviklån på en søndag kan lade sig gøre på LÅN-WEEKEND.DK.

På Lån-weekend.dk kan du altså også få udbetaling af lån i weekenden, såvel som lån alle andre dage, 365 dage om året!