Menu Luk

Hosting rabatkode

Har du overvejet, om du har taget det smarte valg? Hvis du er hjemmesideejer, har du hver måned en udgift til et webhotel – og alt efter, om du har truffet et klogt valg eller ej, kan den regning være høj eller lav. Hvis den er lav, har du så overvejet, at den måske kan blive endnu lavere? Og hvis den er høj – så kan den helt sikkert. Hos UnoEuro kan du få et godt webhotel til kun én enkelt Euro om måneden – med andre ord, 7,5 kroner om måneden. Det kan ikke blive meget billigere end det! Med mindre, selvfølgelig, at du finder en UnoEuro rabatkode.

UnoEuro er et webhotel, der egner sig super til både private og erhvervskunder – og der er rigtig mange fordele at hente. Som erhvervskunde, der driver et website med et forretningsøjemed, er det uden tvivl vigtigt, at hjemmesiden altid er oppe at køre og virker, som den skal, så virksomheden ikke mister vigtige kunder. Serverene har en superb oppetid på 99,9%, så du kan føle dig tryg med den viden om, at risikoen for, at din hjemmeside får nede-tid, er meget lille.

Med en rabatkode bliver det tilmed billigt for dig at få denne fordel – så du sparer både penge og får et godt webhotel; det er et smart valg. Udover en fremragende oppetid, som kun få kan konkurrere med, får du også en række af andre lækre fordele.

De har blandt andet valgt at gøre tingene nemme for din webadministrator – uanset hvilket CMS, du bruger. Det online brugerpanel er gjort overskueligt og nemt at arbejde med, og det hele er på dansk, så der ikke er nogen tvivl om noget. Når du modtager e-mails via din hjemmesides domæne, sørger spamfilterne også for at sortere i dine e-mails for dig, så du slipper for ligegyldige e-mails og vira. Det er altså gjort nemt for dig og dine ansatte.

Så hvis du ikke allerede har taget dette smarte valg – hvad venter du så på? Find en UnoEuro rabatkode her og skift webhotel med det samme. Brugerne på trustpilot.dk har talt; der er ikke nogen grund til ikke at vælge UnoEuro som webhost.

Til næsten ingen penge får du et stabilt webhotel, der understøtter mange forskellige platforme, som har en utrolig oppetid, og hvor du får et dansk kontrolpanel og masser af kvalitativ support. Oven i den stabile oppetid på serverne, bliver der udført daglig, automatisk back-up, så du kan altså føle dig ganske tryg – din hjemmesides indhold er i trygge hænder hos UnoEuro.

Uanset, om du er erhvervskunde, der har et avanceret og omfattende CMS system som PHP eller MySQL – eller om du er privatkunde, der bruger Joomla eller WordPress til din blog, går UnoEuro et langt stykke af vejen for dig. Med 1-klik-installation af disse CMS-systemer, er du hjulpet godt på vej, når du opretter en ny hjemmeside eller flytter en eksisterende. Og hvis du oveni købet kan spare penge med en lækker rabatkode, hvad er der så at vente på?

Du kan i øvrigt finde en en oversigt over gode hosting steder her: http://webhotelsoversigt.dk/