Find den rigtige E-cigaret med Nikotin til at Tilfredsstille din trang

0805-122014Elektroniske cigaretter har været til salg i mere end ti år nu og er et voksende marked, som mange rygere benytter sig af som en erstatning for konventionelle cigaretter. En række fabrikanter fremstiller dem, og der er masser af valgmuligheder for alle, der ønsker at bruge dem.

Hvordan Virker Elektroniske Cigaretter

En e cigaret med nikotin virker ved hjælp af et varmeelement kendt som en forstøver som fordamper væske, der er almindeligt kendt som e-væske eller e-saft. Denne væske indeholder nikotin i dampform der kan inhaleres af brugeren på samme måde, som røgen fra en traditionel cigaret. Dette muliggør, at der kommer nikotin i blodet gennem lungerne.

Fordele i forhold til traditionelle cigaretter

Den største fordel ved at bruge elektroniske cigaretter er, at dampen der inhaleres ikke indeholder de giftstoffer, der er almindeligt til stede i røgen som stammer fra afbrænding af tobak. De er derfor generel betragtet for værende en sikker metode til at tilfredsstille nikotintrangen. Der er dog andre fordele. Det er typisk en mere overkommelig løsning i forhold til at ryge almindelige cigaretter og dampen har ikke den karakteristiske tobak aroma som stammer fra traditionelle cigaretter, der kan blive siddende i hår og tøj. Elektroniske cigaretter er også mere tilbøjelige til at blive accepteret i områder, hvor traditionel rygning er ildeset og i mange tilfælde forbudt http://e-cigaret-startpakke.dk/.

E-Væske

E-væsken er en kombination af et par ingredienser som typisk omfatter en blanding af vegetabilsk glycerin, propylenglycol, smagsstoffer og nikotin. Denne opløsning er også til salg i fyldte patroner eller i små flasker, som kan variere fra mærke til mærke. Disse e-juice varianter gør det muligt at skille sig af med standard tobak smagen fra ??en cigaret. Der er et stort udvalg at vælge imellem, da de fleste producenter tilbyder deres væske i flere forskellige smag.

Nikotin Styrker

Nikotin styrken i en E-cigaret er generelt angivet i milligram per milliliter (mg / ml). E-saft, der er markeret som 12mg/ml indikerer, at der er 12 mg nikotin i hver milliliter væske. Styrken starter ved nul, som hovedsageligt betyder uden nikotin. Denne bruges normalt af dem, der har overvundet deres trang til nikotin, men stadig nyder at slappe af ved at vape en e cigaret. Andre almindelige styrker omfatter 6, 12, 18, 24 og 36mg/ml desto højere værdien er, jo stærkere er nikotin styrken. Det er generelt et spørgsmål om, at brugeren prøver sig frem for at finde en styrke, der tilfredsstiller deres trang, selvom mange producenter vejleder og bistår med henstillinger. Dette vil generelt sidestille nikotin styrken med styrken kunden er vant til fra de traditionelle cigaretter.

E-Cigaret Producenter

Et stigende forbrug af e-cigaretter siden deres indførelse har resulteret i, at mange producenter er kommet på markedet. Det betyder at en person, der ønsker at starte med at bruge denne måde at få nikotin på, har et par mærker at vælge i mellem. Nogle af de mere kendte muligheder omfatter Vapor4Life, Dansmoke, Veppo og v2cigs. Disse tilbyder engangs-og genanvendelige e-cigaretter og deres hjemmesider har nyttige råd til alle interesserede i deres produkter.

E-cigaretter er en glimrende idé for de mennesker, der ønsker at bevæge sig væk fra den traditionelle rygning. Det er ikke så svært at finde en e cigaret med en nikotin styrke, der svarer til de konventionelle cigaretter rygeren har brugt før og med styrker der varierer fra nul, er det muligt for gradvist reducere deres indtag af nikotin for dem, der ønsker at holde op med at ryge helt.