Menu Luk

Endeligt en måde at nyde rygning uden at inhalere nikotin.

030505-2014Elektroniske cigaretter, e-cigaretter eller dampcigaretter er ikke længere et nyt fænomen. De konstante sundhedsmæssige advarsler om de skader tobakbaserede cigaretter kan påføre rygelunger, sammen med forbuddet mod rygning på offentlige steder, har gjort de elektroniske cigaretter til et velkendt syn blandt rygere og ikke-rygere.

Hver ryger har deres egen personlige grund til at skifte til elektroniske cigaretter. Nogle gør det for at være i stand til at ryge i deres hjem eller andre folks hjem, når de er inviteret på besøg. E-cigaretter afgiver ikke en ubehagelig lugt af røg, som sætter sig i folks tøj og møbler. Andre vil bruge dem i håb om at bryde deres afhængighed af nikotin. Det er her, den elektroniske cigaret uden nikotin kommer til sin ret.
Selvom de hærdede rygere stadig har brug for deres nikotinkik, er der mange der konverterer til elektronisk rygning på udkig efter en måde at fortsætte med at nyde deres rygeoplevelse, mens de vænner sig af med deres afhængighed af nikotin. For at kunne opnå dette, er elektroniske cigaretter uden nikotin tilgængelige på markedet.
Elektroniske cigaretter er fremstillet til opfylder de krav som folk, der ønsker at finde et mere sikkert rygealternativ har, samtidig med at de nyder de mange fornøjelige aspekter i forbindelse med deres vane.

Elektroniske cigaretter består af et batteri, en forstøver og en patron. Patronen lagrer e-væske og har et mundstykke tilknyttet. E-væsken overføres til forstøveren, som opvarmer væsken ved hjælp af en spole og danner damp. Denne damp transporteres tilbage gennem patronen og ind i mundstykket. Derfra kan det inhaleres af “rygeren” som udånder harmløs damp.

En gratis e-cigaret uden nikotin drejer sig ikke kun om at fjerne nikotinen fra væskerne, for derefter at forvente en behagelig rygeoplevelse. Uden smagen af nikotin vil brugeren udsættes for en ubehagelige smag af kemikalier, der anvendes i fremstillingen af e-cigaretter. For at afhjælpe dette problem har producenter erstattet smagen af nikotin med forskellige andre aromaer for at øge fornøjelsen af, at ryge en elektronisk cigaret.
Selvfølgelig er nikotinen kun et af de rygeaspekter, der tiltrækker den sædvanlig ryger.
Hvis det var tilfældet ville nikotin tyggegummi eller plastre erstatte behovet for en fysisk cigaret.

Der er forskellige behov, som en egentlig cigaret udfylder når man ryger. Hånd til mund bevægelsen og at holde et fysisk objekt i munden, er lige så vanedannende og så svært at bryde så nikotinvanen.
De tilfredsstiller en trang der er lige så dyb som længselen efter tobak og gør det vanskeligt for den engagerede ryger at opgive tobak og nikotin. Disse idiosynkrasier er ikke livstruende og kan fortættes, når man “ryger” en e-cigaret. Dette efterligner også den glæde som rygere oplever ved at tage et sug af tobakbaserede produkter
Derfor er den elektroniske cigaret uden nikotin så vigtig i kampen for at opgive nikotin og tobak som truer helbredet og indeholder kræftfremkaldende stoffer, samtidig med at de opfylder den fysiske side af rygeoplevelsen i hvert aspekt. E-rygeren kan nyde tilfredsstillelsen af indånding og udånding af “røg”, mens de samtidigt kan nyde oplevelsen af at holde på en cigaret.