Menu Luk

En tur ned af Strøget fik mig til at tænke

Jeg vil fortælle en lille historie om den anden dag. Det var en dejligt dag, og jeg gik derfor hen af strøget, for at nyde byen. Jeg har altid synes, at byen tager sig bedst ud i god vejr, så derfor holder jeg meget af, at nyde det når det sker.Jeg gik som sagt hen af Strøget, og der gik jeg forbi en butik der sælger hudpleje. Ja det lyder måske underligt, men det jeg mener er, at de solgte alle mulige forskellige produkter til at pleje huden med. Jeg skulle tilfældigvis ind i sådan en, for min kære gamle mor, hun holder fødselsdag her på lørdags. Jeg gik derfor indenfor, for at se om jeg kunne finde de produkter der stod på hendes ønskeseddel. Jeg fik fat i en af de ansatte, og hun viste mig også de pågældende produkter. Jeg må blank erkende, at jeg var lige ved at falde ned af stolen, for hvordan kan man sælger sådan nogle små krukker til så mange penge. Jeg var måløs.

Jeg forlod derfor butikken, for jeg havde på ingen måde forestillet mig, at jeg skulle bruge så mange penge på den gave hun skulle have. Det er ikke fordi jeg ikke gerne ville, men det er en mulighed jeg desværre ikke har økonomisk som studerende. Jeg gik derfor længere ned af Strøget og hjem til mig selv. Hele vejen hjem gik jeg og smågrinede lidt af mig selv, for ville gerne have set mit eget ansigtsudtryk, da hende i butikken havde præsenteret mig for prisen for de produkter hun stod med. Det er så cirka på dette tidspunkt, at jeg kom til at tænke for mig selv, at jeg måske kunne finde hendes renseprodukter til nogle bedre priser, hvis jeg undersøgte sagen i alle de forskellige webshop der er opstået. Jeg gik derfor hjem, for at tænde min computer, for jeg måtte lige med det samme kigge, for at se om jeg kunne være heldig der, for jeg skulle jo have fundet på en gave til mig mor. Det var godt være jeg ikke havde råd til hudplejeprodukter, men så var jeg nød til at ligge den idé fra mig, og så komme videre.

Jeg besøgte nogle forskellige netbutikker, og jeg kunne med det samme se, at her var det nogle helt andre priser jeg kunne købe disse produkter til. jeg fandt frem til webshoppen http://www.justskin.dk/, og her kunne jeg spare noget der lignede 50%, og det var for de helt samme produkter. Jeg fik dem derfor bestilt, og nu glæder jeg til at se min mor i hovedet, når hun ser min gave. Hun ved jo godt, at jeg ikke har så mange penge igen, og jer derfor måske ikke lige har råd til at give hende den gave som jeg gerne ville have givet hende. Jeg skal også lige huske og fortælle hende hvor jeg har købt dem, for hvis kun selv køber dem nede i byen, så er der også rigtig mange penge af spare for hende.

Andre artikler