Menu Luk

At finde inspiration – Modeblog

Vejret har været super de seneste dage! Jeg håber, at I har nydt det.  Min kone og jeg har været så heldige, at vi har haft fri, så vi kunne nyde vejret. Jeg vil i dette indlæg fortælle om et, for nogen, nyt fænomen. Vi skal snakke om blogning. Blogning hører ikke kun den yngre generation til. Jeg er i skrivende stund 37 år gammel og min kone er ligeledes 37 år gammel. Vi er begge faste læsere af en del blogs. Jeg læser en del om computere, forretning og min andre interesser, hvor min kone mere læser om hendes interesser. Hun også forskellige blogs, men især madblogs og modeblogs rykker hos hende. Mange forbinder blogning med unge piger, der skriver om deres nyeste tøjkøb, men blogning er meget mere end det. I dag finder man blogs inden for stortset alle emner. Det kan være modetøj, fotografering, computer, søgemaskineoptimering, hi-fi, mad, løb osv. Det findes som sagt rigtig mange blogs.

Hvilken blog bør man følge?

At vælge en blog er meget subjektivt. Jeg vil anbefale dig at afgøre med dig selv, hvilke interesser du har, før du vælger en blog. Som jeg skrev ovenfor, findes der blogs inden for stortset alle emner. Interesserer du dig for spejlreflekskameraer, så kan du finde en blog, hvor der hovedsageligt snakkes om disse kameraer. Derfor bør du afgøre med dig selv, hvad du har lyst til at læse om. Derefter er det ganske enkelt at finde en blog. Du kan blot foretage en let Google-søgning, hvor du skriver dit emne+blog. Det kunne eventuelt være “Computer blog”. Herefter vil du højest sandsynligt se en masse forskellige blogs. Vi anbefaler så, at du tager et kig på de første 10. Herefter læser du lidt, og se om indholdet er godt. Mange blogs er desværre af alt for ringe kvalitet. Dette kan være, hvis bloggeren udelukkende blogger af kommercielle årsager. Det kan være, at bloggen er fyldt med reklamer eller kvaliteten i teksten er meget dårlig. Det bedste er, når en blogger skriver om ét emne, han virkelig brænder. Det kan være, at bloggeren går utrolig meget op i god mad og vælger at fortælle om hans madoplevelser. Find derfor en blog med godt indlæg. Mange blogs har en “Synes godt om”-boks. Det kan være en god idé at “Synes godt om” bloggeren. På den måde holder du dig ajour med nyt indhold, da mange bloggere poster deres nye indlæg på deres Facebookside.

Spar penge på modeblogs

En anden god ting ved blogs er, at du kan spare mange penge på det. Min kone abonnerede tidligere på mange modeblade. Det gør hun ikke længere. Nu følger hun bare modeblogs på internettet, hvor hun gratis kan læse alle de nyheder, der kommer inden for modeverdenen. På den måde kan hun spare mange penge på de dyre modeblade. Hun siger selv, at indlægget på de blogs hun følger endda er bedre end på mange af de blade, hun tidligere abonnerede på. Hun læser især på denne modeblog.

Held og lykke med at finde din nye blog!