Menu Luk

USA er blevet valgt som vores rejsedestination

USA

Min familie og jeg – har stået og overvejet, hvor vi skulle tage på sommerferie i år. Hele familien var enige om, at vi alle vil prøve noget nyt. Vi har stort set været alle de attraktive steder i hele Europa, enten på kør selv ferie, eller på charter rejse.

Min familie består af min kone og vores to børn som er hhv. 12 og 14 år gammel. Derfor er det vigtigt at vores rejsemål har både noget for min kone og jeg, samt vores to børn.

Vores første tanke var, at vi skulle tage en tur til Australien. Her kunne vi både vælge en storbysferie, eller tage på tur rundt i landet. Vi fandt dog hurtigt ud af – at en tur til Australien, nok vil være bedre når vi i Danmark har vinter, da der så vil være sommer dernede. Og med et smart lån fik vi så også råd til det 🙂

Australien var udelukket – USA fik et wildcard

Vi blev alle enige om, at Australien ikke skulle være vores rejsemål – så nu måtte vi alle 4 komme op med en ny ide. Vi kom så frem til, at måske vi skulle tage på ferie i USA. Det eneste problem var bare, at vi for blot 2 år siden alle 4 holdte jul i New York – og en af vores fælles betingelser for hvor vores rejse skulle gå hen var, at det skulle være noget nyt for os. Jeg kom så til, og nævne over for familien, at selvom vi har været på ferie i USA før, så er det jo i princippet en ny oplevelse for os alle, da det denne gang vil foregår om sommeren.

USA

Vi blev så enige om, at vi i hvert fald ikke skulle til New York igen. Selvom vores rejse til New York, var en fantastisk storbys oplevelse, så vil hele familien hellere prøve et nyt sted i USA. Derfor endte vi med, at bestille hoteller i både San Francisco og L.A. Derudover. Vores første destination bliver San Francisco. Her har vi planer om, at være en uges tid, hvor efter vi vil leje en bil og køre mod L.A. langs den amerikanske vestkyst. I L.A. har vi planlagt en masse oplevelser for specielt børnene. Her kan de både komme i Disney land, og mange andre forlystelsesparker. Derudover vil der under køreturen fra San Francisco også være mulighed for, at vi kan komme ud og bade i Stillehavet.

Der er kun gået 5 dage siden vi bestilte vores flybilletter og hoteller til vores ferie i USA. Børnene bliver ved med og undersøge internet for steder vi kan besøge på vores rejse, og det hele ender nok med vi bliver nød til, at udvide vores ferie i USA med et par ekstra dage. Dette bliver nok ikke noget problem, da vi har en åben flybillet til vores hjemrejse, samt det er meget nemt at finde overnatningsmuligheder i USA. Vi valgte netop en åben flybillet for at vi kunne være lidt fleksible hvis der skulle ske nogle ændringer af vores planer undervejs. Vi glæder os alle rigtig meget til det bliver sommer, så vi kan komme afsted.