Solen skinner og vejret er lige til en god gåtur

I dag, søndag, er vejret simpelthen så pragtfuldt, at jeg og konen bare skulle ud i det fri og lave noget. Vi havde først planer om, at vi skulle i haven og grave rødder op fra alle de træer, vi fældede i starten af efteråret, men der har frosset for meget, så vi kunne ikke rigtigt komme i jorden. Vi besluttede os i stedet for, at tage barnevognen og klapvognen med ungerne i og gå en god lang tur. Vi gik en tur over i et parkområde, hvor man kan gå en god tur på ca. 8 kilometer, hvilket var til børnenes og vores fornøjelse. Vejret var, som sagt, rigtig godt med masser af solskin. I den forbindelse havde vi smurt en lille madpakke, vi kunne spise ved parkens naturlegeplads.

Det var rigtig hyggeligt og ungerne elskede det. De fik brugt så meget krudt, at de faldt i søvn på vej hjem.
På vejen hjem slog vi en smut forbi det lokale super marked og gjorde vores ugentlige indkøb. Nu skriver jeg godt nok ugentlige, men det bliver godt nok til to indkøb på en uge. Vi har nemlig gjort det, at vi laver en ugentlig madplan om lørdagen når reklamerne kommer og derved sparer vi faktisk op til omkring 1000 kr. om måneden. Det er faktisk ret vildt, men det er sandt. Vi slipper nemlig for alle impuls købene og dem havde vi faktisk rigtig mange af, uden vi tænkte over det.
Et eksempel på det vi sparede bare i denne uge var blandt andet en speciel økologisk shampoo mod hårtab, som min mand bruger. Den sparede vi 79 kr. på at købe i dag. Det er selvfølgelig en shampoo uden parabener og for det ikke skal være løgn, så er det en shampoo til gravide, han bruger. Det er jo sådan at vi kvinder kan gå hen at tabe en del af håret under en graviditet eller under stresset situationer. Uanset hvad så hjælper det på min mand hårtab, han har rent faktisk fået noget af håret tilbage.
Selvom vi kun lige skal købe det, der står på indkøbs listen, er der stadig plads til at lave et lille impuls køb eller to. Det havde vi blandt andet i dag. Det er nemlig sådan, at vores yngste datter er ved at få hendes kindtænder og det gør ufattelig ondt, derfor købte vi en bidering til baby i natur gummi selvfølgelig. Jeg ved, at den er lavet i natur gummi, så er der ingen dårlige kemikalier og derved fri for Bpa. Fordi vi ikke har købt en før, er fordi jeg altid har stået med spørgsmålet ”bidering, hvornår kan ens baby begynde at bruge dette?” Jeg er så kommet frem til den konklusion, at så længe de alligevel sutter på en natursut, så kan de jo lige så godt sutte eller bide i en bidering.
Efter en meget vellykket frisk søndags gåtur sidder vi nu herhjemme foran brændeovnen med en god kop kakao foran fjernsynet med en rigtig god børnefilm.
Hvad lavede i på sådan en solskinsdag her i januar måned.