Hårprodukter til fødselaren

Min aller bedste veninde har fødselsdag. Vi har kendt hinanden i næsten 10 år og jeg ved derfor, at hun absolut ingenting mangler. Så er det altså alligevel lidt svært, når man nu er blevet inviteret til fødselsdag hos hende. Jeg har tænkt længe over, hvad jeg skal give hende og nu er jeg endelig kommet frem til svaret. Hun skal selvfølgelig have en skønhedsdag derhjemme. Jeg vil lave en overraskelse til hende med en dag i skønhedens tegn.

Planen er den, at jeg får købt en masse økologiske produkter til dagen. Når vi er færdige får hun selvfølgelig produkterne med hjem som en del af gaven. Det er meget vigtigt at det er økologiske produkter, da det er noget vi begge går meget op i. Jeg tror endda hun går en anelse mere op i det end mig, eftersom henden far desværre døde af kræft sidste år. Jeg har en skøn lille datter og går derfor meget op i, at det er nogle gode økologiske produkter vi bruger i hjemmet.

Jeg har besluttet mig for at vi satser mest på håret denne eftermiddag. Det er noget min veninde går utrolig meget op i. Hendes hår er nu også altid meget flot og ytrolig glansfuldt. Jeg skal have fat i noget økologisk hårfarve. Frisør hårfarve er alt for dyrt og jeg vil derfor gerne finde noget billig hårfarve. Min veninde skal have en rød hårfarve og jeg skal have en brun hårfarve. Jeg har på nettet fundet et sted, hvor man kan købe hårfarve uden ammoniak og hårfarve uden parabener. Det er en super fin hjemmeside, hvor man også kan købe en masse andet økologisk hårpleje og økologisk hudpleje. Så kan jeg jo lige så godt købe det hele det samme sted. Så skal jeg jo også kun betale fragt en gang.

Nu har jeg fået bestilt økologisk hårfarve til os, en rejsetaske med fem forskellige hårprodukter og lidt økologisk hudpleje. I den lille rejse taske er der en shampoo, balsam, hairspray, leave-in conditioner og en gel. Alle produkterne i tasken er økologiske. Så tror jeg nok lige vi får fint hår. Jeg har også lige købt en god økologisk ansigtspeeling og ansigtscreme. Det kan vi jo lige ordne mens hårfarven sidder i håret. Jeg glæder mig meget, også bare til at se hvad hun siger og hun overhovedet bliver glad for det.

I morgen vil jeg lige ind til byen og købe lidt hygge til dagen også. Jeg har planer om at købe lidt hygge lys, chokolade, asti og lige to champagneglas. Ude på badeværelset laver jeg så sadan en hyggelig oase. Ja det lyder godt nok som om det er en mand jeg skal forføre, men det er det altså ikke. Det er bare en fødselsdagsgave til min veninde som har alt. Min plan er, at efter vores hyggedag på badeværelset, så slutter vi dagen af, med at gå ud og spise en rigtig lækkert sted.

Nu er jeg bare spændt på at se, om det er noget som falder i god jord, eller om det er noget vi aldrig gør igen.

Hun skal selvfølgelig også have en fødselsdagssang måske ikke lige som denne, men syntes den var så sød, så jeg kunne ikke lade være med at dele den.