Menu Luk

Med baronessen til bords

Om efteråret holder vi hvert år en gevaldig byfest, hvor alle beboerne i vores lille by kommer. Der er rundt regnet ca. 10.000 indbygger i vores lille by plus alle bønderne, der bor lige uden for byen. Derfor kan festen til tider blive ret så stor. I år var ikke nogen undtagelse for der slog vi da vist rekord. Jeg tror der igennem weekend var omkring 10-14.000 gæster. Det var vildt, for der kommer jo selvfølgelig gæster fra nært liggende byer og de har det med, ikke at opføre sig lige som vi ønsker. Derfor er det godt vi har en del bønder med nogle store arme til at smide alle de banditter ud.

Om lørdagen holdes der en stor middag med dans, øl, godt mad og halm i både overallsene og træskoene. I år var ekstra speciel for min mand og jeg, for vi kom til bords med den lokale baronesse. Hun var sindssyg sjov og rigtig flink, ikke på et eneste tidspunkt kunne det mærkes, at hun var mere end os andre, tværtimod. Man kunne da godt se, hvis man kiggede efter, at hun måske ikke lige brugte Birte, vores lokale frisør, men en af storbyens dyre frisører. Det skulle ikke undre mig, hvis det også var en økologisk frisør, for hende og hendes mand driver nemlig en økologisk gård. Hendes hår var da virkelig også flot, man kunne ikke se, at hendes hår var farvet. Fordi jeg ved det, var fordi vi kom til at snakke om vores hår, som tøser nu gør. Hun bruger en hårfarve der holder rigtig godt på farven. Faktisk var den kåret som hårfarve bedst i test, hvornår ved jeg ikke. En anden ting, som jeg beundrede var, at den hårfarve som hun brugte rent faktisk var økologisk. De plejer nemlig ikke at holde på farven særligt længe, men det er åbenbart en myte.

Vi kom til at snakke om engang, hvor jeg farvede mit ejet hår og i stedet for håret blev brun, blev det en helt anden farve, tror jeg havde en hårfarve lilla. Det grinte vi meget af.

Selvfølgelig kom vi kvinder da ind på emnet omkring vores børn. Jeg ved, at hun har to piger og da jeg selv også har det, gik snakken jo meget omkring dem. En ting som vi begge havde til fælles var, at vi tænkte meget på vores børns velbefindende. Derfor mente vi også begge, at kun det bedste er godt nok til vores børn. Derfor delte vi en del tips med hinanden.

Hun fortalte mig blandt andet, at hendes børn også havde et fantastisk blødt og smukt hår. Hun brugte altid cool kidz produkter til dem. Hun anbefalede for eksempel cool kidz ananas shampoo. Det har jeg altså hørt flere som har sagt. Nu tror jeg, at jeg bliver nødt til at prøve den. Gad vide om de også har en babyshampoo til de mindste.

Til sidst kom vores mænd dog over og mente ikke vi skulle bruge hele aftenen på, at snakke om shampoo til børn og shampoo til baby. Det kunne vi jo godt give dem ret i, men det var nu så hyggeligt.

Til næste år tror jeg vi skal arrangere et havetraktor ræs som vist på filmen herunder.

Andre artikler